Ons werkgebied

Welkom bij Hup & Fidom Garantiemakelaars, jouw vertrouwde makelaar in Drenthe met een hart voor de regio Hoogeveen. Vanuit ons kantoor in Hoogeveen bedienen we een breed en divers werkgebied, waarbij we trots zijn op onze grondige kennis van zowel de lokale woningmarkt als de gemeenschappen waarin we werken. Ons deskundige team is gespecialiseerd in de verkoop, aankoop, en taxatie van woningen in de volgende dorpen en hun omgeving:

  • Hollandscheveld: Een levendig dorp bekend om zijn sterke gemeenschapsgevoel en prachtige natuur.
  • Nieuwlande: Rijk aan geschiedenis en cultuur, biedt Nieuwlande een rustige en landelijke woonomgeving.
  • Noordscheschut: Dit charmante dorp staat bekend om zijn waterrijke omgeving en knusse woongemeenschap.
  • Pesse: Een dynamisch dorp met een mix van traditionele en moderne woningen, omgeven door prachtige natuur.
  • Tiendeveen: Ideaal voor wie de rust zoekt, met ruime kavels en een open landschap.
  • Zuidwolde: Biedt een breed scala aan woonmogelijkheden, van historische panden tot nieuwbouwprojecten.
  • Nieuw-Balinge: Kenmerkt zich door rust en ruimte, met een hechte dorpsgemeenschap en toegang tot prachtige natuurgebieden.

Bij Hup & Fidom Garantiemakelaars geloven we in een persoonlijke aanpak, waarbij jouw wensen en behoeften centraal staan. Of je nu op zoek bent naar je droomhuis, je huidige woning wilt verkopen, of behoefte hebt aan een professionele taxatie, ons team staat voor je klaar met deskundig advies en ondersteuning.

Wij begrijpen dat het kiezen van een woning niet alleen een financiƫle beslissing is, maar ook een emotionele. Daarom nemen we de tijd om je te leren kennen en werken we samen met jou aan het realiseren van je vastgoedwensen in deze prachtige regio van Drenthe. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat Hup & Fidom Garantiemakelaars voor jou kan betekenen.