Huren in Hoogeveen

Op zoek naar een huurwoning?

Een woning huren kan om verschillende redenen interessant zijn. Je zoekt een tijdelijk verblijf in Hoogeveen en omgeving. Misschien heb je op dit moment niet de middelen om een huis te kopen, of mogelijk zoek je een huurwoning om je bedrijf in te vestigen. Ongeacht de reden helpt Hup & Fidom Garantiemakelaars Hoogeveen je graag. Huren kent namelijk verschillende voordelen: je hebt geen extra kosten voor onderhoud, een up-to-date huis en zekerheid.

Kijk bij ons huuraanbod of er momenteel woningen beschikbaar zijn.

Wij hanteren een protocol voor het aanbieden en toewijzen van huurwoningen. Via deze link kunt u informatie over onze werkwijze downloaden.

Woning huren voor minimaal een jaar

Een huurwoning betrek je meestal voor minimaal 1 jaar. Hier kunnen uitzonderingen op gemaakt worden. Maar 1 jaar is eerder regel dan uitzondering. Hoewel veel mensen denken dat de huurprijs ieder jaar stijgt, hoeft dit niet zo te zijn. Onder druk van de koopwoningen zijn huurprijs aanpassingen de afgelopen jaren uiterst beperkt gebleven. Dit heeft vooral betrekking op de beleggerswoningen. Veelal gaat het daarbij om een aanpassing die beperkt blijft tot het inflatiecijfer. Meer vragen over huren vind je op onze pagina met veel gestelde vragen.

Huurwoning aanbieden

Ook wanneer je een woning in Hoogeveen of omstreken wilt verhuren, kunnen wij je helpen. Ons team met een jarenlange ervaring legt graag de mogelijkheden uit. Wij zijn aangesloten bij de NVM en geloven bovendien in heldere en duidelijke afspraken. Samen kiezen we een strategie en maken we afspraken over de werkwijze en de kosten. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Daarnaast durft een Garantiemakelaar garanties te geven. Hierdoor krijg je de zekerheid die je verdient bij het huren of verhuren in Hoogeveen en omgeving.